Welkom bij Be Aesthetic

D-Skin Purifying Tea:

  • Balanceert het hormoonhuishouden
  • Remt ontstekingen
  • Vermindert de talgproductie
  • Ondersteunt de lever en het lymfestelsel

 Beschrijving

De hormoon balancerende thee van D-SKIN INSIDE remt ontstekingen, ondersteunt de lever en het lymfestelsel in het ontgiftingsproces én verminderd roodheden, acne en overmatig talgproductie. De unieke Purifying Tea is verrijkt met ontstekingsremmende kruiden die ieder unieke eigenschappen bevatten. De thee is ontwikkeld in samenwerking met orthomoleculaire specialisten en speciaal gericht op huidverbetering bij hormoonverstoringen zoals PCOS, de overgang en hormonaal acne. De Purifying Tea is ontwikkeld om gedurende de dag te drinken voor optimaal resultaat. Voor de ultieme (hormonale) balans drink je dagelijks minimaal 3 koppen Purifying Tea.

 Gebruiksaanwijzing

Per theekop:

Voeg 1 theelepel van de D-Skin Purifying Tea toe aan je theefilter. Zet de theefilter in je theekop en schenk hier 250 ml heet water bij. Laat de thee voor 5 tot 10 minuten intrekken. Sip and enjoy!

Anderen bekeken ook:

 

Ingrediënten

Majoraan, tijm, salie en brandnetel

 Inspiratie voor key ingredients: 

 Majoraan

Majoraan staat in de orthomoleculaire geneeskunde bekend om zijn vermogen om het hormonale evenwicht te herstellen en de menstruatiecyclus te reguleren. Uit onderzoek blijkt dat majoraan o.a. een gunstig effect heeft op het hormonale profiel van PCOS-vrouwen. Majoraan heeft tevens een antibacteriële en bloedzuiverende werking. Al met al, zeer gunstig voor de acne (gevoelige) huiden.

Tijm

Tijm is een van de geneeskrachtige kruiden die het immuunsysteem op bijzondere wijze moduleert. De ontstekingsremmende eigenschappen en de werking als antioxidant maakt deze kruid tot impulsgever bij het remmen van acne. Zo blijkt uit onderzoek dat tijm zeer effectief is bij het doden van het Propionibacterium (dat acne voedt).

Salie

Salie heeft een zeer positief effect op het balanceren van de hormoonspiegel. Dit komt o.a. door de etherische olie die fyto-oestrogenen bevat – dit stofje heeft dezelfde structuur als het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Fyto-oestrogenen zorgen o.a. voor een daling van oestrogeen wanneer deze dominant is in de hormoonhuishouding. Wanneer er sprake is van een tekort aan oestrogeen wordt deze juist aangevuld door de fyto-oestrogeen.

Brandnetel

Brandnetelbladeren bevatten een aanzienlijke hoeveelheid caroteen, silicium, vitamine C, vitamine K, kalium en calcium. Allemaal voedingsstoffen die beneficiair zijn voor het algehele immuunsysteem en de hormoonhuishouding. De voedingsstoffen dragen o.a. bij aan een anti-inflammatoir effect en zijn zeer gunstig bij het opruimen van acne en afremmen van een verhoogde talgproductie.

 

Delia SkinMaster

Gerelateerde producten

D-Skin Purifying Tea
D-Skin Purifying Tea
26.00

1 op voorraad (kan nabesteld worden)