Welkom bij Be Aesthetic

Be Aesthetic behandeling

Peeling

Wanneer het gaat om peelings werken we met 2 grote merken, Mesoestetic en Ekseption.

Dankzij het brede gamma medische peelings van Mesoestetic is het mogelijk voor iedere huidbehoefte een oplossing te bieden, zoals hyperpigmentatie, huidveroudering en andere huidproblemen zoals couperose, rosacea, striemen, littekens, acne of de gevolgen daarvan.

Tevens biedt mesoestic combinatie peelings aan voor specifieke huidproblemen, zoals de melanostoptran3x peeling bij hyperpigmentatie, de azelan peeling bij acne en rosacea en de modified jessner peeling bij huidveroudering, grove poriën, hormonale acne en een doffe, vale huid

Ekseption staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken.

Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verslapte huid, voor ELKE huid heeft Ekseption een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid.

De exfoliërende werking van een peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag in een versneld tempo afschilfert, met als doel de stimulatie van de collageen-, elastine- en glycosaminoglycanen synthese. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling zorgt voor een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic