Welkom bij Be Aesthetic

Be Aesthetic behandeling

Gezichtsbehandelingen zonder apparaat.

Be Aesthetic biedt verschillende mogelijkheden voor een gezichtsbehandeling. Onze gezichtsbehandelingen zijn er voor huidverbetering en huidverjonging.

Bij een gezichtsbehandeling basic van 45 minuten zullen wij ons voornamelijk richten op intensief reinigen van de huid en verwijderen van onzuiverheden.

Bij een gezichtsbehandeling relax van 60 minuten kunt u naast een intensieve reiniging van de huid ook heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsmassage. Je huid is hierna goed gereinigd, ontspannen en verzorgd.

Bij een gezichtsbehandeling luxe van 90 minuten richten wij niet alleen op reinigen en ontspannen zoals bij een klassieke behandeling maar ook aan verbeteren van je huid door middel van LED-therapie. Na de gezichtsbehandeling ga je lekker ontspannen onder de LED lamp. 

Led therapie wordt ingezet bij verschillende soorten huidproblemen maar ook voor huidversteviging en fijne lijntjes wat zorgt voor een strakkere en mooiere huid. Heb je een huidprobleem zoals acne, rosacea of pigmentvlekken dan raden wij aan om een afspraak te maken met onze specialisten voor een huidanalyse zodat onze specialisten u een advies op maat kunnen geven.

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic