Be Aesthetic behandeling

Mesotherapie.

Door middel van kleine naaldjes word een vloeistof met daarin de werkstoffen in de huid ingesluisd met de Mesogun. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de bloedcirculatie op gang komt en de stofwisseling gestimuleerd wordt.

Wij werken met capsules van EKSEPTION dat bekend is in 27 landen over de gehele wereld vanwege de hoge kwaliteit, hoge percentages werkstoffen, veilige producten en (wetenschappelijk / in de praktijk) bewezen resultaten.

EASY TOUCH MESO DEVICE

Met het unieke EASY TOUCH MESO DEVICE is het eenvoudig, veilig en prettig voor de cliënt om mesotherapie toe te passen. De 20 goldplated naaldjes van 0,5 mm garanderen een gelijkmatige penetratie in de huid van de gebruikte mesotherapie werkstoffen die u in het onderliggende flesje vult. Zo wordt het een liquid gold treatment voor uw cliënt.

WHITE-UP MESO

White-up is de ultieme behandeling tegen pigmentatie en voor het bleken van de huid. Het bleken van de huid is misschien het moeilijkst te behandelen omdat pigmentatie een continu proces is en het product continu moet worden aangebracht. Om effectieve resultaten te verkrijgen, werken we op 2 mechanismen:

  • 1. op het niveau van de melanocyten om de productie van melanine (pigment) en op de oppervlakkige huidlagen te verminderen
  • 2. het bestaande pigment in de reeds bestaande cellen te elimineren door een milde exfoliatie op gang te brengen, wat de huid ook meteen gladder maakt.

Na enkele toepassingen wordt de huidtint lichter. We raden aan om de white-up behandeling met ekseption skin care in het bijzonder de hele dag door te gebruiken als dagbehandeling en white-up sorbet als nachtbehandeling. Om nieuwe pigmenten tegen te gaan wordt uiteraard de ALL DAY SHIELD dagcrème met hoge zonbescherming (SPF 50+) geadviseerd, die ook meteen een anti-aging effect biedt.

AGE LESS MESO

AGE LESS is een huidversterkende en revitaliserende oplossing op basis van 63 actieve ingrediënten. Het geeft revitalisatie en diepe hydratatie aan de huid en verbetert helderheid, toon, elasticiteit en turgescentie. De verbetering van de behandelde huidtoestand is progressief en cumulatief hoewel het resultaat zichtbaar is vanaf de eerste sessie. De huid is meer gehydrateerd en tonisch en wordt geleidelijk stralender en gelijkmatiger. De huid is geherstructureerd en steviger. De huid van het gezicht wordt zichtbaar verjongd. Wordt ook toegepast op de jongere huid die niet in juiste conditie is door stress, medicatie, ziekte verkeerde voeding of te drukke lifestyle.

ULTIM-EYES MESO

ULTIM – EYES is een complete mesotherapie behandeling om een stevige en stralende oogcontour te behouden. De oogcontour is een gevoelig en problematisch gebied, het gebruik van deze oog mesotherapie helpt bij het behandelen en voorkomen van alle zorgen voor dit gevoelige gebied in één product: oogzakken, donkere kringen, rimpels, slapheid en droogheid. Peptiden en hyaluronzuur versterken de stevigheid, verhogen het vochtgehalte en verminderen rimpels.

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic

HAIR FLASH MESO

Hair Flash Mesotherapie voor haargroei – Een behandeling voor mannen en vrouwen met haar/hormoon-gerelateerde problemen zoals verlies van dichtheid, androgene alopecia, droogheid, breekbaarheid, dunner wordend haar. Het product herstelt een effectieve microcirculatie van de hoofdhuid en revitaliseert de haarzakjes. Het is een effectieve formule ontworpen om dunnere haren te bestrijden, hergroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. Dankzij de vaatverwijdende activiteit van Centella Asiatica en gingko- extracten, verhoogt het de bloedstroom en daarom irrigeert en oxygeneert de hoofdhuid. Het gemiddeld resultaat, mits op de juiste wijze toegepast, is 35-65 % meer terug kerend haar, zowel bij mannen als vrouwen.

NO GRAVITY MESO

De NO GRAVITY mesotherapie formule is een steriel en effectief product voor de behandeling tegen rimpels en verzakking van de huid. De formule heeft sterke herstructurerings-, hydraterende en verstevigende eigenschappen. Organisch silicium is het hoofdbestanddeel van deze formule met verschillende effecten zoals cystostimulatie, blokkering van vrije radicalen, anti-glycatie, anti-rimpels, verstevigende en collageensynthese-booster.

Wij gebruiken onderstaande merken met onze Mesotherapie:

Mesoestetic Enschede
Mesotherapie Enschede

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic