Welkom bij Be Aesthetic

Be Aesthetic behandeling

LifeDetox / caviatiebehandeling

De ultrasound cavitatie is een interessant alternatief voor de traditionele chirurgische liposuctie.  De effecten van de ultrasound cavitatie zijn alleen op de adipocyten (=cellen van het vetweefsel). Bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de onderliggende organen worden niet beschadigd. De behandeling is pijnloos en is met een zachte massage te vergelijken. Overtuigende resultaten zijn vaak al na de eerste behandeling zichtbaar.  Een totaal van vier tot zes behandelingen zal gepland moeten worden met tussenpozen van min. 2 tot max. 7 dagen om het gewenste resultaat te bereiken. Na behandeling kan het dagelijkse leven direct worden voortgezet.

Life Detox is ideaal voor:

plaatselijke vetophopingen op de bovenste en onderste gedeelte van de buik, billen, benen, gezicht, armen, rug en heupen.

De ultrasound cavitatie is in het bijzonder geschikt voor mensen die moeite hebben met de bestrijding van hardnekkige vetophopingen. Behandelingen kunnen worden gezien als een aanvulling op regelmatige lichaamsbeweging en/of een dieet programma.

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic