Welkom bij Be Aesthetic

Wie wij zijn

BE Aesthetic

Bij Be Aesthetic kunt u genieten van de professionele en doeltreffende behandelingen uitsluitend uitgevoerd door professionals, die graag ondersteuning bieden aan de gezondheid van uw huid!

Be Aesthetic is een laserkliniek, afslank kliniek en huidkliniek onder één dak. 
Ons ervaren team verlost u van ongewenste haargroei door middel van laserontharing met de Lutronic Clarity II. Het beste klasse IV medisch laserapparaat in zijn segment.
Wilt u afslanken, maar heeft u moeite om een dieet te volgen? Wij zorgen ervoor dat u centimeters kwijt raakt door middel van ultrasound cavitatie, EMS en lymfedrainage.

Als huidkliniek mag u van ons verwachten dat wij u helpen uw huid te verbeteren. Of het nou gaat om huidproblemen, zoals acne, pigmentatie of striae we zijn van alle markten thuis, getuige ons ruime assortiment aan behandelingen en keuze uit producten van Mesoestetic, D-Skin of Ekseption.

Het is mijn missie om met behulp van hoogstaande producten, hoogwaardige apparaten, goede voorlichting, eerlijk advies en persoonlijke aandacht de problemen van vrouwen én mannen serieus aan te pakken en heerlijke ontspannen behandelingen aan te bieden. De behandelingen geven wij als team op zeer professionele en hygiënische wijze, vol passie en gedrevenheid voor het vak,

Stap binnen in de warme, huiselijke sfeer van Be Aesthetic. Hier behandelen we onze gasten niet als klanten, maar als vrienden die we al lang kennen. De koffie staat altijd klaar, want we willen dat je je meteen op je gemak voelt. Bij Be Aesthetic gaat het niet alleen om cosmetische behandelingen; het gaat om jouw welzijn, zowel van binnen als van buiten. Dit is de essentie van ons werk, en we geloven er sterk in.

Ons ervaren team begrijpt de diepgaande betekenis van zelfvertrouwen en eigenwaarde, en we willen je helpen om jezelf te omarmen en te houden zoals je bent. Daarom bieden we een breed scala aan behandelingen onder één dak, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en technologie.

Behiye Yonca-Kilic