Welkom bij Be Aesthetic

Be Aesthetic behandeling

Photocare

De photocare is een zeer geavanceerd LED licht apparaat speciaal ontwikkeld voor phototherapie (lichttherapie) en photoporatie. Met de photocare ondergaat u een 100% natuurlijke en zeer effectieve huidverbeterende en huidverjongende behandeling.  

De behandelingen zijn per huidtype aangepast, dankzij de voorgeprogrammeerde programma’s. Tussen de lichtbehandeling door wordt een aangepast masker aangebracht, hierna gaat het programma over op photoporatie (het insluizen van actieve werkstoffen). 

Rood licht: (anti aging)

Rood licht komt dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Het rode licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor pigmentvlekken, zonbeschadigingen, huidverslapping en huidveroudering. 

Geel LED licht: (Anti roodheid en kalmerend)

Geel licht werkt huidgenezend en herstellend. Geel licht geeft de huid direct extra energie en soepelheid. Verbetert de doorbloeding en versterkt het immuunsysteem. Het kan ingezet worden bij eczeem, psoriasis, allergie, geïrriteerde huid en rosacea. 

Blauw LED licht: (anti-acne)

Het blauwe licht werkt oppervlakkig en komt daardoor minder diep in de huid. Blauw licht geeft zeer goede resultaten bij acné, omdat het de bacterie die de acné veroorzaakt vernietigd. Blauw licht werkt anti acnéanti septisch, kalmerend, anti roodheid en verkleint de poriën.

Groen LED licht: (Egaliserend)

Groen licht wordt ingezet bij hyperpigmentatie, het verminderen van roodheid en erytheem. Het wordt veel ingezet bij een geïrriteerde huid, eczeem, couperose en rosacea. 

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic

Met deze kleuren maakt de Photocare zelf de juiste kleurcombinaties voor de gewenste behandeling. Ook is het apparaat manueel in te stellen.

 

De Photocare kan gebruikt worden bij behandelingen voor:

– Anti-aging (rimpels en expressie lijnen)
– Pigmentatie,
– Acne,
– Huidversteviging,
– Hydratatie,
– Verbetering van huidtextuur.

Als u epilepsie heeft of medicatie gebruikt die lichtgevoeligheid teweeg brengt, dan is een Photocare behandeling niet geschikt voor u.

Contra-indicaties:

  • Roaccutane 
  • Lichtgevoelige medicatie 
  • Zwangerschap 
  • Epilepsie 
  • Huidziekten 

Boek nu jouw afspraak met BE Aesthetic