Welkom bij Be Aesthetic

Ekseption Probiotic Ultraserum is een rijk nachtserum om de droge en gevoelige huid te behandelen.

Dit product wordt gebruikt voor het optimaliseren van de huidecoflora. Ook het versterken van de biologische afweer is een eigenschap voor de Ekseption Probiotic Ultraserum. Ekseption Probiotic Ultraserum helpt ook met het verbeteren van de uitstraling van de huid door een herstructurerend en gladmakend effect.

Dankzij de unieke structuur bevordert het serum het evenwicht van de micro-biota van de huid door te fungeren als substraat voor commensale bacteriën en door de natuurlijke afweer van de huid te versterken.

Dankzij zijn rijkdom aan natuurlijke suikers (GOS en FOS), wordt het uiterlijk en het comfort van de huid en zo de uitstraling van de teint verbeterd en wordt het gevoel van ongemak dat kenmerkend is voor een gevoelige en droge huid verzacht.

Geschikt voor:

  • droge huid
  • gevoelige huid

Effecten:

  • Optimaliseert de ecoflora van de huid.
  • Vermindert een droge huid.
  • Versterkt biologische afweer.

Gebruiksaanwijzing:

Anderen bekeken ook:

 

Over Ekseption:

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

 

inhoud

30 ml

Gerelateerde producten

Ekseption Probiotic Ultraserum 30 ml
Ekseption Probiotic Ultraserum 30 ml
42.48

4 op voorraad (kan nabesteld worden)