Welkom bij Be Aesthetic

Mesoestetic HA Densimatrix heeft een innovatieve formule voor een compleet, efficiënt resultaat. Concentraat waarbij hyaluronzuur in verschillende vormen en moleculaire gewichten gecombineerd wordt. Dit verzekert zijn aanwezigheid tot in de diepste huidlagen.

Mesoestetic HA Densimatrix is ideaal om te gebruiken vóór een anti-aging behandeling óf elke andere behandeling. De HA Densimatrix zorgt namelijk voor de hydratatie van onze huid.

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan immers door uitdroging of vochttekort van de huid. Aanmaak van de lichaamseigen stof hyaluronzuur wordt minder naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is een vochtbinder en houdt de vocht vast in de huid. Minder hyaluronzuur betekent vochttekort van de huid.

Omdat alleen een gehydrateerde huid voedingsstoffen kan opnemen, adviseren wij de HA Densimatrix om eerst de huid te hydrateren. Bijkomend effect is dat de HA Densematrix ook een actief anti-aging werking heeft.

Geschikt voor:

  • Alle huidtypen

Effecten:

  • Stimuleert de collageen en elastine aanmaak en verbetert hierdoor de elasticiteit van de huid
  • Zorgt voor de hydratatie van de huid
  • Heeft een anti-aging werking.

Gebruiksaanwijzing:

Werkstoffen van dit product:

  • HA densimatrix complex
  • Anti-hyalurondaise complex
  • Anti-aging pro complex

Anderen bekeken ook: 

Over Mesoestetic:

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic.

Bij Mesoestetic Pharma Group vervaardigen wij al onze eigen producten. Dit is erg belangrijk voor ons en stelt ons in staat om hun werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Het departement bij Mesoestetic dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan producten, zoals: crèmes, melk, lotions, serums of gels voor huidreiniging, voorbereiding, preventie, behandeling en nabehandeling.

Mesoestetic ontwikkelt ook orale producten in de vorm van vloeistoffen, capsules of sachets.

Mesoestetic Pharma Group heeft de capaciteit om medicatie te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde stoornissen, waaronder depigmentatie, genezing van littekens, vascularisatie of dermatitis.

Het is een merk dat een bepaald imago heeft en wenst samen te werken met huidverbeteringsinstituten die interesse hebben in de “Cosmedische” kant van de schoonheidsindustrie en dus échte en langdurige resultaten wensen te behalen.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld – inclusief grote internationale sterren – op Mesoestetic.

inhoud

30 ml

Gerelateerde producten

Mesoestetic HA Densimatrix 30 ml
Mesoestetic HA Densimatrix 30 ml
87.98

5 op voorraad (kan nabesteld worden)