Welkom bij Be Aesthetic

Ekseption Urban D-Pollution SPF30 is een nieuwe generatie beschermende dagcrème SPF30 met fytinezuur, natuurlijke extracten en UVA / UVB-filters.

Ondanks de hoge bescherming die de crème biedt, is de textuur licht en verfrissend. Urban D-Pollution is een nieuwe generatie dagelijkse en zeer beschermende huidverzorging. Het is geconditioneerd in een handige airless die de hele dag kan worden gedragen.

Deze beschermende dagelijkse dagcrème is een innovatie op verschillende niveaus.
De formule creëert een langdurige film over de huid die bestand is tegen zweten, een basis vormt voor make-up en voorkomt dat de zonnefilters in de huid doordringen. Deze dagcrème biedt een volledige UVA- en UVB-bescherming.

De actieve ingrediënten beschermen de huidcellen tegen alle soorten atmosferische vervuiling (tabak, schadelijke gassen, zware metalen). De effectiviteit is gebaseerd op fenolzuren in de klimop- en zonnebloemextracten geassocieerd met fytinezuur uit rijstzemelen.

Geschikt voor:

  • alle huidtypen

Effecten:

  • Zonnebescherming SPF 30
  • Creert een langdurige film over de huid
  • Vormt een basis voor make-up
  • Beschermt de huid tegen externe factoren

Gebruiksaanwijzing:

Anderen bekeken ook: 

 

Over Ekseption:

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

inhoud

30 ml

zonnebescherming

spf 30

Gerelateerde producten

Ekseption Urban D-Pollution SPF30 30 ml
Ekseption Urban D-Pollution SPF30 30 ml
42.48

3 op voorraad