Welkom bij Be Aesthetic

Ekseption Retin-oil Booster is een exclusief boosting serum geconcentreerd in retinol (0,3%) en vitamine E (1%) met een uniek kussen en poederachtig gevoel. Deze formule is ontwikkeld om het effect van het opnieuw opduiken van professionele peelingbehandelingen te vergroten.

Ekseption Retin-oil Booster is een krachtige behandeling, sterk geconcentreerd in retinol en vitamine E om het effect van chemische peeling te vergroten en de regeneratie van de huid te beheersen.

De formule biedt een extreem comfort tijdens en na het aanbrengen met een uniek huidgevoel.

Ekseption Retin-oil Booster is ideaal voor de problematische en door de zon beschadigde huid, deze nachtcrème is verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en aflevertechnologieën voor maximale werkzaamheid en stabiliteit.

De behandeling vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring, terwijl uitbraken en het uiterlijk van poriën worden geminimaliseerd.

Geschikt voor:

  • elke huidtype
  • problematische huid
  • zon beschadigde huid

Effecten:

  • Vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes, huidverkleuring en oneffenheden.
  • Minimaliseert puistjes en de verschijning van poriën.

Gebruiksaanwijzing:

Let op! Uit voorzorg mogen crème-producten met retinol niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn in de nabije toekomst zwanger te worden. Hoewel er geen meldingen zijn dat lokaal retinol een negatief effect heeft op de ontwikkeling van de foetus, zijn er enkele problemen gemeld met ingenomen retinoïnezuur.

Anderen bekeken ook:

Over Ekseption:

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

 

Gerelateerde producten

Ekseption Retin-oil Booster 30 ml
Ekseption Retin-oil Booster 30 ml
42.48

2 op voorraad (kan nabesteld worden)