Welkom bij Be Aesthetic

Ekseption White-Up Sorbet is de smeltende geraffineerde nachtcrème dat is ontwikkeld om de pH van de huid geleidelijk te verlagen, tegelijkertijd te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een soepele, stralende teint.

De White-Up Sorbet is een lichte en verfrissende crème die is samengesteld om de huidpigmentatie te verminderen. De formule bevat tranexaminezuur, één peptide en lactobionzuur.

Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliatie, het verminderen van pigmentatie en het verlagen van de pH van de huid.

Geschikt voor:

  • gepigmenteerde huid

Effecten:

  • Ontworpen om de natuurlijke pH-gradiënt van de huid te herstellen.
  • Activeert de exfoliërende enzymen om de huid geleidelijk te vernieuwen.
  • Verhoog de algehele uitstraling van de huid en vermindert pigmentvlekken.
  • Biedt bescherming tegen externe factoren
  • Zichtbare voordelen tegen veroudering, zoals het verbeteren van het verschijnen van lijntjes en rimpels, verlies van stevigheid en het verhelderen van de huidskleur.
  • Onthult een gladde huid textuur na enkele toepassingen.

Gebruiksaanwijzing:

Anderen bekeken ook:

Over Ekseption:

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

Gerelateerde producten

Ekseption White-Up Sorbet 50 ml
Ekseption White-Up Sorbet 50 ml
49.48

1 op voorraad (kan nabesteld worden)